An Nijland

Welkom op mijn website, als Medium geef ik consulten en trainingen in Wapenveld/ Gelderland Een fijne werkplek met een mooie zachte en krachtige energie van uit de Spirituele wereld. Mijn opleiding tot Mental Medium en Medium healer heb ik jaren geleden gevolgd in Essex op het Arthur Findley college in Stansted.                         

Als Ambassadeur voor Physical mediumship en vertegenwoordiger van de Torcal Experimental group voor Fysiek mediumschap ben ik in 2021 aangesloten bij De Spiritual Science Association in Antequera  Spanje onder leiding van Robin Foy Oprichter van  o.a The scole Experimental group Life After Death en sinds December 2021 El Torcal  Afterlife Research Centre and museum {ETARCaM]  gevestigd in Spanje. 

 

AMBASSADEUR  VOOR PHYSICAL MEDIUMSHIP VOOR INFORMATIE EMAIL  ANNIJLANDMEDIUM@GMAIL.COM

ROBIN FOY SPIRITUAL SCIENCE FOUNDERS ASSOCIATION SPANJE / NEDERLAND 

ssf-robin-foy.com

                                                                     ****

Mentaal mediumschap.

De spirituele wereld ben ik dankbaar dat ik als hun boodschapper mag optreden. Contact met overledenen geeft blijdschap en voldoening en de nabestaanden steun en kracht. De bewijzen dat het leven na de dood verder gaat op energetisch niveau . Ik beschrijf u het karakter van uw dierbaren, hun namen, hobby’s, ziekten en werkzaamheden. Ter ondersteuning van het verwerkingsproces krijgt u een boodschap van de persoon die overleden is. U ontvangt van de spirituele wereld ook waardevolle adviezen als hulp bij het nemen van belangrijke beslissingen.

 

Voor informatie over de  trainings dagen voor mentaal, trance en  physical mediumschap 

Fysiek mediumschap is door iedereen te zien en te horen het is het proces waarbij een overleden dierbare of een gids kan manifesteren en maakt gebruik van de vibratie van het fysieke medium en het ectoplasma.Bij de produktie van ectoplasma dat komt uit de alvlees klier dat is een lichaams eigen stof die in ruime mate aanwezig is in het fysieke medium. Deze vloeistof komt naar buiten wanneer het medium in trance staat is en via de openingen van o.a. de mond ,neus,oren ,oogkassen en ook weer terug vloeit in het medium na de transfiguratie.Fysiek mediumschap is in tegen stelling tot mentaal mediumschap voor iedereen te horen en te zien in een donkere kamer.De overledene spreekt en of laat zich zien zoals hij of zij was in het aardse leven.Deze vorm van mediumschap is een jarenlange training en vraagt om dicipline en een optimale samenwerking met het gidsen team in de spirituele wereld. Gidsen begeleiden dit proces en het is een band van vertrouwen.Een fysiek medium bezit een grotere hoeveelheid ectoplasma dan normaal dat is nodig om te kunnen manifesteren.Er is slechts een handje vol fysieke mediums op de wereld die echt bewijs leveren van het leven na de dood.

Fysiek mediumschap is een specialisatie van o.a.Transfiguratie,Materialisatie en Directe stemmen,apports en levitatie.Leslie Flint was een direct voice medium van 1911-1994. Direkte stemmen je hoort dan de overledene spreken met zijn of haar stem.Materialisatie medium Jack Webber 1907-1940.Hellen Duncan1897-1956.Transfiguratie medium Jean Skinner was een voortreffelijk transfiguratie medium het ectoplasma wordt aan het lichaam onttrokken en vormt zich  dan als masker voor het gezicht van het medium. De overleden is dan te zien via dit ectoplasma masker. Een andere vorm van fysiek mediumschap is een  materialisatie medium waar de overledene zich volledig laat zien en spreekt  van uit het opgebouwde ectoplasma.

 

mediumschap info@annijlandmedium.nl

 

 

 

     
  • Vernieuwing

    See you soon my spiritual friends!