An Nijland

Welkom op mijn website, als Medium geef ik consulten en trainingen in Wapenveld/ Gelderland Een fijne werkplek met een mooie zachte energie van uit de Spirituele wereld. Mijn opleiding tot Mental Medium en Medium healer heb ik jaren geleden gevolgd in Essex op het Arthur Findley college in Stansted. Internationale mediums de tutors o.a Paul Jacobs, Mavis Patilla, Scott Milligan ,Andy Bing en Chris Dreww ze zijn verbonden aan het befaamde Arthur Findley College te Stansted in Engeland.                                 

Als physical/ Fysiek medium  ben ik in 2021 aangesloten bij De Spiritual Science Association in Antequera  Spanje Onder leiding van Tutor Fysiek medium  Robin Foy .

Pysical /Fysiek mediumschap

Fysiek mediumschap is door iedereen te zien en te horen het is het proces waarbij een overleden dierbare of een gids kan manifesteren en maakt gebruik van onze vibratie , van het fysieke medium en het ectoplasma.Bij de produktie van ectoplasma dat komt uit de alvlees klier dat is een lichaams eigen stof die in ruime mate aanwezig is in het medium deze komt naar buiten wanneer het medium in trance staat is via de openingen van o.a. de mond ,neus,oren.Wat ook weer terug vloeit in het medium.Fysiek mediumschap is in tegen stelling tot mentaal mediumschap voor iedereen te horen en te zien in een donkere kamer.Deze vorm van mediumschap is een jarenlange training en vraagt om een dicipline en een optimale samenwerking met het gidsen team in de spirituele wereld. Gidsen begeleiden je in dit proces het is een band van vertrouwen.Een fysiek medium bezit een grotere hoeveelheid ectoplasma dan normaal dat is nodig om te kunnen manifesteren.Minder dan 10% van de mediums zijn Fysieke mediums.

Fysiek mediumschap is een specialisatie van o.a.Transfiguratie,Materialisatie en Directe stemmen.Leslie Flint direct voice medium van 1911-1994.Materialisatie medium Jack Webber 1907-1940.Hellen Duncan 1897-1956.Transfiguratie medium Jean Skinner een voortreffelijk transfiguratie medium het ectoplasma wordt aan het lichaam onttrokken en vormt zich  dan voor het gezicht van het medium de overleden is dan te zien via dit ectoplasma masker.Op dit moment is Kai Muegge het materialisatie medium waar de overledene zich volledig laat zien en spreekt  van uit het opgebouwde ectoplasma .Het vasthouden van het ectoplasma vergt veel energie en kracht van het medium.

                                                                     ****

Mentaal mediumschap.

De spirituele wereld ben ik dankbaar dat ik als hun boodschapper mag optreden. Contact met overledenen geeft blijdschap en voldoening en de nabestaanden steun en kracht. De bewijzen dat het leven na de dood verder gaat op energetisch niveau . Ik beschrijf u het karakter van uw dierbaren, hun namen, hobby’s, ziekten en werkzaamheden. Ter ondersteuning van het verwerkingsproces krijgt u een boodschap van de persoon die overleden is. U ontvangt van de spirituele wereld ook waardevolle adviezen als hulp bij het nemen van belangrijke beslissingen.

voor info trainings dagen  nr 0618910361

St Enigma

Dei-gnost

Ring register

De Aura

De Aura is een energie veld

Lees meer

Het plan van de ziel

Hoe kinderen opgroeien in de hemel.

Lees meer

De Aura

De Aura is een energie veld

Lees meer

Het plan van de ziel

Hoe kinderen opgroeien in de hemel.

Lees meer
Meer nieuws
  • An Nijland

    An Nijland

    Fijn u te mogen begroeten op mijn persoonlijke pagina op de website van Enigma. Als kind had ik paranormale ervaringen maar...

    Lees meer