An Nijland

Fijn u te mogen begroeten op mijn website. Als kind had ik al paranormale ervaringen maar was me daarvan niet bewust Die bewustwording is langzaam gegroeid toen ik volwassen werd . Als kind van de veluwe was het een zoektocht naar de waarheid en daar dank ik mijn ouders voor. Ik ontvang van mijn gidsen team in de Spirituele wereld adviezen tijdens consulten en demonstratie's .Dagelijks ervaar ik in mijn praktijk en de spirituele consulten die ik verzorg voor tv  en tijdens de telefonische consulten het bewijs dat ons aardse leven niet ophoudt bij de dood. Door het volgen van opleidingen en trainingen heb ik de afgelopen 25 jaren inzicht gekregen in wat ik met mijn kennis van de spirituele wereld en mijn persoonlijke ervaringen mag en kan doen. Ik doe dat in samenwerking met mijn gidsen team van uit de Spirituele wereld .

Ik ben in Engeland en Nederland opgeleid tot sociaal pedagogisch werkster,therapeut, medium, healer en coach. Enkele keren per jaar ga ik weer terug naar het prachtige Arthur Findley kasteel in Essex, Stansted en laat ik me bijscholen door internationale mediums de tutors o.a Paul Jacobs, Mavis Patilla, Jose Gosschalk ,Andy Bing en Phillip Dykes en Chris Dreww ze zijn verbonden aan het befaamde Arthur Findley College te Stansted in Engeland. In 2017 hoop ik de lessen van Scot Milligan af te ronden Scott is een geweldige leraar in Psysical transche mediumship.

Mediumschap

De spirituele wereld ben ik dankbaar dat ik als hun boodschapper mag optreden. Contact met overledenen geeft blijdschap en voldoening en de nabestaanden steun en kracht. De bewijzen dat het leven na de dood verder gaat op energetisch niveau . Ik beschrijf u het karakter van uw dierbaren, hun namen, hobby’s, ziekten en werkzaamheden. Ter ondersteuning van het verwerkingsproces krijgt u vrijwel altijd een boodschap van de persoon die overleden is. Soms ontvangt u van de spirituele wereld ook waardevolle adviezen als hulp bij het nemen van belangrijke beslissingen.

An Nijland is aangesloten bij beroepsvereniging:

St Enigma

Dei-gnost

Ring register

 

De Aura

De Aura is een energie veld

Lees meer

Het plan van de ziel

Hoe kinderen opgroeien in de hemel.

Lees meer
Meer nieuws
  • An Nijland

    An Nijland

    Fijn u te mogen begroeten op mijn persoonlijke pagina op de website van Enigma. Als kind had ik paranormale ervaringen maar...

    Lees meer