De Aura

De Aura is een energie veld , rond om jouw heen dat bestaat uit verschillende lagen. Dat is opgebouwd uit kleuren. Wanneer je helderziend bent kun je door middel van de kleuren in de aura veel informatie zien wat betreft jouw gezondheid, emoties en jouw bewustzijn.De aura kent verschillende lagen o.a. De fysieke laag , emotionele , mentale en spirituele laag. Het aura veld rondom je hoofd is na wat oefening voor iedereen waar te nemen.

De aura voelen kan iedereen!! Je kunt het leren bij je zelf daarna bij anderen , ook bij jouw kind! Ook kan iemand in jouw aura veld komen dan staat jouw aura te ver bij jou vandaan. Als een persoon te dicht bij komt kan dat ongemakkelijk voelen , zeker als die persoon , emotioneel , boos , hyper of depressief is op dat moment! Dan voel je dat de ander zijn of haar energie bij jouw in de aura heeft achter gelaten.

Je kan er behoorlijk van uit je evenwicht raken
Mensen die hoog sensitive ,spiritueel zijn kunnen hier behoorlijk last van hebben, denk maar aan verjaardagen, winkelen, werk, school etc. Vooral personen die werken in de gezondheids zorg pakken veel negatieve energie op in hun systeem. Met als gevolg een burnout, emotionele, en fysieke klachten. Gelukkig zijn er tips en tools om dit te voorkomen! Ook voor kinderen/ ouders met adhd, pdd-nos, autisme is het aura veld zeer gevoelig. Tijdens de aura middag leer jij hoe jij jouw aura kan versterken en beschermen tegen invloeden van buiten af.

De Aura

De Aura is een energie veld

Lees meer

Het plan van de ziel

Hoe kinderen opgroeien in de hemel.

Lees meer
Meer nieuws
  • An Nijland

    An Nijland

    Fijn u te mogen begroeten op mijn persoonlijke pagina op de website van Enigma. Als kind had ik paranormale ervaringen maar...

    Lees meer