Consults

Gesprek; Ontwikkeling Paranormale gaven en het Ascensie proces. DeTemples of Hajo met informatie van gids, Zen Meester Djhon en Gids,Groot Meester Perzische dichter /poezie A-N

Bewust worden van jouw transformatie proces  de in jou healende en mediamieke kwaliteiten die liggen te wachten te sluimeren waardoor jij je anders voelt.En blokkades die jouw spirituele groei in de weg staan ,deze gaan we transformeren.Ik help je bewust te worden van jouw groei proces en samen met mijn Spirit gidsen team op weg naar jouw transformatie.

En geef je tips en tools in samen werking met mijn Spirit team zodat je kan groeien naar een hogere spirituele trilling daar waar je mag zijn en dan voel je de liefde en ontdek de samenwerking van jouw gidsen. De onzekerheid en twijfels laat je achter je en dan kan het prachtige licht in jouw gaan stralen en anderen omarmen zij die het licht in zichzelf nog niet hebben ontdekt.

En je bewust bent dat er een mooie wereld is na dit aardse leven die leeft en wil communiceren met ons .

En vervolgens zal er de rode draad zijn van herkenning de spirituele doelen op jouw pad gaan zich openbaren.

Kosten zijn € 135.  

90 min.gesprek Telefonisch

 

 

Energetische /healing opschoning van de aura velden  en het fysieke lichaam

Oude patronen van denken en handelen  voor in de maatschappij en de mensen om je heen vormen een blokkade ze werken niet meer tijdens het groeien naar een hoger bewustzijn een hogere trilling.

Daar door blokkeer je en komen er oude traumas en blokkades van vroeger naar de oppervlakte.Een opschoning reinigt en zorgt er voor dat er weer ruimte komt zodat nieuwe licht frequenties  zich kunnen settelen en jouw gidsen informatie kunnen downloaden in je licht lichaam op alle lagen van de aura transformeer je naar een hoger level.

Telefonisch BEHANDELING. 30 min. Healing  en advies in samenwerking met Spirit Arts dr Munshi .

70 EURO .

                                                                           **

 

 

 Consult aura opschonen en healen dit is een combinatie van opschonen en gesprek  van de Spirit arts dr Munshi.

Deze behandeling geeft een verassend spiritueel resultaat wanneer je in een transformatie  periode zit als gevorderd medium en healer.De spirituele wereld staat niet stil we groeien elke dag ,we worden meer afgestemd op de energie van de spirituele wereld.Dat vraagt om nieuwe inzichten zodat we in balans blijven en de nieuwe lichtfrequenties zich kunnen nestelen.Onze zintuigen krijgen een hogere frequentie ,het horen ,weten ,voelen, waarnemen ,zien, ruiken zoekt haar weg in en om jou met als doel om nog beter te kunnen samen werken met jouw gidsen.Maar dat ontwikkelen kan lastig zijn als je nog vast zit in oude gewoontes .Dit gesprek geeft je de wake up call.

Het geeft je inzicht in de op dat moment spirituele,emotionele,en fysieke veranderingen rondom jou.

Voor blokkades van het verleden die nog niet uit je systeem zijn en daar door een uitwerking hebben en zich uiten en klachten geven  op fysiek, spiritueel ,emotionele niveau.

Tijdens een healing /opschoning  consult zijn aanwezig de gidsen Spirit Arts Dr Munshi en op de achtergrond Chief Sitting Bull of Chief Geronimo. Wanneer je trilling zodanig is geacendeerd  geven de Chiefs informatie en advies  over een nieuwe vervolg stap in het groeien naar een hogere trilling van bewustzijn.Vervolgens leidt de energie van de spirituele wereld  via  mij naar jouw fysieke en of emotionele klachten en blokkades . Als medium en healer krijg ik inzichten en beelden te zien die in relatie staan tot blokkade. De blokkade maak ik inzichtelijk voor jouw door  gesproken woorden van  Spirit dr Munschi zodat je begrijpt wanneer en waarom  jou blokkade is ontstaan . De Chiefs geven informatie over jou proces van bewustworden en toekomstgerichte doelen om aan te werken. De blokkade zal gedeeltelijk of helemaal verdwijnen waardoor er ruimte komt in jouw energie ve!d. Dat zorgt voor een betere doorstroming, zodat je lichamelijk, emotioneel,en mentaal weer krachtiger en energieker wordt. 

 

Tijdens deze sessie zijn overleden dierbaren aanwezig op de achtergrond voor een evt boodschap die nodig is voor dat moment.

 110  euro.  Duur van de sessie is 75 minuten. Telefonisch

 

                                                                          ****

ORBS ,SESSIE WAARNEMEN en foto maken ter plaatse  met mobiel  van ORBS wat komen ze doen wat willen ze vertellen .In het algemeen laat een overledene zich zien in de orb.

85 EURO.

                                                                          ****

 

 

 

 

 

Mijn sessies zijn geen vervanging  voor een arts of specialist.

De Aura

De Aura is een energie veld

Lees meer

Het plan van de ziel

Hoe kinderen opgroeien in de hemel.

Lees meer
Meer nieuws
  • An Nijland

    An Nijland

    Fijn u te mogen begroeten op mijn persoonlijke pagina op de website van Enigma. Als kind had ik paranormale ervaringen maar...

    Lees meer