Mijn ervaringen

De Evolutie -En Orbs

De Poortdagen van september  2018

3, 8 ,12 ,16 ,22 ,27  september

 

Tijdens de poortdagen zijn we gevoeliger en daar door kunnen we beter afstemmen met de kosmos.Wanneer je gaat werken met jouw energie door te mediteren of te channelen of healen tijdens de poortdagen. Kom je tot de conclusie dat je sneller door jouw transformatie /hogerbewustzijns proces gaat.Plotseling voel je dat je bent aangeraakt door de hogere energie frequenties.Je voelt het in je borststreek.De sluier tussen de aarde en de kosmos is dunner.Jouw energie kan zich makkelijker blenden met de energie van de spirituele wereld.

Omdat je in een hogere versnelling komt kan dat wat klachten geven die terloops weer verdwijnen o.a slapeloze nachten wakker tussen 2 en 4 uur.De kundalinie energie is aan het stijgen via de ruggewervel. O.a Hete voeten en pijn in de nek,keel klachten doorgaans verdwijnen deze klachten ook weer.Je gidsen zijn meer aanwezig dit kun je ook herkennen aan wanneer je de ogen dicht hebt je ziet dan het rood meer naar voren komen.

We hebben het zwaar gehad deze zomer het licht en de hitte hebben hun uitwerking gehad .In een snel tempo zijn we aan het loslaten van alles wat we niet meer nodig hebben aan emoties en oudzeer. Er moet ruimte komen er zijn twee stromingen aan de ene kant zijn we oud zeer aan het verwerken mensen komen op je pad om je te triggeren om uiteindelijk te healen.De andere stroming is dat de lichtwereld ons bewust maakt dat we een onderdeel zijn van het licht en dat we tijdens onze reis op deze aarde inzicht krijgen in ons handelen.We waren te lang afgestemd op de lagere frequenties we hielden ons zelf klein te beperkt in ons denken.Tijdens de poortdagen doorbreek je oude patronen van denken jouw hoger zelf wijst je de weg.We zijn aan het ontwaken het verlangen naar veiligheid,geborgenheid,liefde en vrede helpt ons om door te gaan .We hebben de spirituele voeding nodig in de vorm van boeken,spirituele lessen healingen om ons daar te brengen waar we horen te zijn en willen zijn in alle liefde.

De lichtwereld is altijd om je heen en geeft je signalen en inzichten het is het afgescheiden deel in jouw dat ze niet nog niet kan herkennen.Maar we zijn op weg heb je behoefte om aan jouw transformatie te werken dan hoor ik dat graag.

                                                                 

Oktober 2018

De sluier is dunner op de poortdagen dan ervaren de spirituele wereld van dichtbij .

Tijdens deze dagen ben je gevoeliger maar ook lichamelijke en emotionele klachten kunnen er zijn. Doe het rustig aan op deze dagen zodat alles kan intergreren in jouw systeem.

Je bent scherper in je waarnemingen en je voelt je gidsen van dichtbij .

In meditatie ervaar je alles op een dieper niveau.

En neem dan ook de oude karma mee en verwerk en laat los . We zitten immers in het nieuwe tijdperk. Dan gaan we zo licht als een veertje 2019 in.

 

Oktober 4,6,25,26.

 

                                                                        **

De Evolutie is begonnen we gaan van de 3e naar de 4e, 5e demensie de sluier wordt steeds dunner en we nemen meer waar van de lichtwereld die om ons heen is. Veel mensen die hoog gevoelig zijn voelen de verandering die gaande is en krijgen andere behoeftes, we zijn oude stukken aan het los laten. En ons onderbewustzijn wordt getriggert door de mensen die we tegen komen op ons werk, in de relatie, familie omstandigheden we willen van het oude zeer af. Onze traumas staan klaar om geheeld te worden we willen evolueren we houden het niet tegen. We willen het ook niet tegen houden het is die natuurlijke kracht in ons die wil naar een hoger level van leven en bewustzijn en bewust worden.

Dagelijks worden we bij gestaan door onze overleden familie de engelen, gidsen, meesters overledenen die daar verblijven waar alleen licht en liefde is daar waar wij  vandaan komen en weer naar terug gaan.

Als onze missie op aarde is voltooid en wij onze ziels lessen hebben mogen leren op de aarde overlijden we. En laten we ons stoffelijk lichaam achter en gaan we terug  in ons licht lichaam  naar het licht om vervolgens te wennen aan de lichtere energie en te settelen in ons nieuwe licht lichaam. En om bij onze familie  te kunnen zijn en wanneer we er voor kiezen om  opnieuw voor een leven op aarde te gaan dan werk je met jouw gids aan een nieuw plan voor het nieuwe leven dat jij gaat vervullen op deze aarde waar in je weer nieuwe lessen mag gaan leren zodat er uiteindelijk geen ego meer zal zijn. En er alleen maar licht is in jouw maar het ego is sterk en wil niet dat jij het licht in je zelf gaat ontdekken dagelijks wordt het ego aangevuld met o.a materialisme. En verspreid het zich, het ego is altijd in strijd met je hart en de liefde in jouw het ego wil het altijd winnen van het hart en het laat je wankelen in je zekerheden van alle dag. 


Door stil te zijn in je zelf komt het licht vrij en ga je begrijpen dat de bron sterker is dan het ego. Op het moment dat je je stoffelijk lichaam achterlaat kun je het grote geheel waarnemen en begrijpen en willen we onze familie die we hebben achter gelaten op aarde helpen. Wanneer ze door zware tijden gaan. We nemen de licht energien waar door helderziendheid, heldervoelen, helder weten en helder horen.

Overleden personen kunnen zich ook laten zien in een orb  dan zie je het gezicht van de overledene in een orb de orb is dan  het vervoer middel van een oveleden persoon gids of meester of engel het is een geconcentreerde energie vorm en heeft minder energie nodig om door te kunnen komen naar onze wereld dat is nml een zware energie.In het begin hadden de orbs een doorsnee van 50 cm licht tranparant daarna werden ze kleiner.

Deze orbs zijn in allerlei kleuren en hebben verschillende functies een healende orb is groen, de orbs met heldere volledige kleuren bv blauw zijn meesters de witte lichte orb zoals de orb op het gordijn is het gezicht van een overleden persoon. 
Tijdens een consult kon ik de orb opnemen met mijn mobiel camera de client herkende de orb als haar overleden man.
Orbs laten zich zien als het medium een bepaald spiritueel level heeft bereikt dat is een  proces van jaren anders kan de orb niet manifesteren dit is een proces wat gebasseerd is op liefde  , zuiverheid  en samen werking.
Orbs zie je met je 3e oog dat zit tussen je wenkbrouwen wanneer dit ontwikkeld is.

Er zijn mediums die zien de orbs met hun fysieke ogen dit komt weinig voor en kunnen deze orbs ook volgen overdag en als het donker is. Je kunt de orbs opnemen met de camera van de mobiele telefoon je moet wel snel  zijn is mijn ervaring. Deze orbs zijn overal om ons heen vaak zie ik ze ook op de hei in de bossen dat zijn kracht plekken. Maar voornamelijk in mijn praktijk tijdens consulten de client komt immers uit liefde voor de overledene. Ook zijn ze aanwezig tijdendens de les middagen.
De begeleidende orbs zijn continu aanwezig.
De hoogst ontwikkelde orb is vol van kleur en zijn rond, deze orbs zijn niet plaats of land gebonden. Ze gaan met je mee daar waar jij  ook bent.

De orbs van de overledene gaan weer terug naar het licht.

 

                                                           *******       

We blijven vertrouwen ondanks tegenslagen

Waarom blijven we vertrouwen, omdat we diep van binnen weten dat er voor ons gezorgd wordt. Omdat je weet dat er diep van binnen een prachtig licht in jouw is dat zo helder is dat het pijn doet omdat het zo zuiver is en dat we het nog niet kunnen verdragen , niet ineens kunnen toelaten , omdat je niet wilt dat het beschadigd wordt of dat je het zal verliezen maar je zal het niet verliezen dat is nooit de bedoeling geweest geef het een kans. Dan zal het alleen maar meer gaan stralen en haar kracht afgeven aan de mensen op aarde. Wanneer je om je heen kijkt in de wereld vragen we ons af hoe moet het nu verder wat kunnen we nog meer verwachten Het licht in ons DAT blijft dat voelen we van binnen het is het licht van liefde van de Bron. Jouw goddelijke vonk dat zorgt er voor dat donkere wolken wegdrijven .Laten we daarom het licht bundelen met Kerst en het uitzenden naar alle wereld delen daar waar het nu donker is overal waar het licht komt ontstaat kracht en hoop voor iedereen wie je ook bent en maak je de afweging om je met het donkere in te laten uit wanhoop, machteloosheid, weet dan dat het licht altijd sterker zal zijn en de licht vonk ook jouw eens weer zal vinden, wanneer er twijfel is verbind je dan met het licht van de ander en houd elkaar vast dan hoef je niet meer bang te zijn want je zal nooit  alleen zijn. Het gaat er om dat we de diepere verbinding gaan voelen en op het moment dat we het licht aan onze ogen kunnen verdragen heeft het hart het begrepen.

 

                                                                                  *****

TWEELING ZIELEN ontmoeting met je tweeling ziel de andere helft van jouw.

Als tweeling ziel draag je de herinnering in je mee van de ander dat maakt het mogelijk om elkaar terug te vinden te herkennen. Beide zielen moeten tegelijkertijd gereincarneerd zijn.

Tweeling ziel als relatie  dan moeten beide zielen een gelijkwaardig niveau van zelfontwikkeling bereikt hebben.Het is een ontmoeting op ziels niveau er vind een versmelting plaats en deze zielen kunnen niet meer los van elkaar gaan in dit huidige leven ze blijven samen. Ze bundelen hun krachten dat zijn de ontwikkelingen die ze hebben doorgemaakt ieder apart. Om sneller te  kunnen ascenderen en naar een hoger niveau van zijn en bewustwording te gaan. Wanneer we niet meer afhankelijk zijn en de ultieme eenzaamheid bereikt hebben Wanneer we van de buiten wereld geen goedkeuring en schouder klopje meer nodig hebben dan zal je jouw tweeling ziel ontmoeten om samen verder te gaan in en naar een nog hogere trilling. De buiten wereld wordt binnenwereld.

                                                                              *****

Zielsverwanten.

De zelfde doelen willen bereiken er is een sterke aantrekkingskracht.

Er is wel herkenning maar geen versmelting je ontmoet elkaar om verder te leren van elkaar te leren.

Als ziel wordt je opgesplist en je gaat los van elkaar het leven in. Jouw andere helft dat kan bv  je broertje zijn je zusje je vader je moeder Je hebt met elkaar geleefd in vorige levens. Als de ziel er klaar voor is zal een fysiek moment met de tweelingstraal zich aandienen.Deze ervaring kan een enorm schrikeffect te weeg brengen .Deze verbindingen kunnen zeer intens zijn er kunnen vragen komen van hoe moet ik verder.Wat is de bedoeling van ons contact. Tweelingstralen die in hun zelfrealisatie proces op het punt staan om los te komen van de duale krachten van de derde demensie, krijgen te maken met enerome uidagingen, met flinke up en downs. Elke ontmoeting met je tweelingstraal raakt een herinnering aan van uit de Bron. Tegelijkertijd word je bij elk afscheid  met je tweelingziel energetisch geconfronteerd met het moment dat je voor het eerst van je tweeling ziel werd gescheiden.

Daarna ben je de verdieping ingegaan als ziel en ben je los van elkaar verder gegaan om aan jouw energetische doelen te werken. En ben je onbewust van af dat moment je andere helft weer gaan zoeken. En die delen waarin je je voelt afgescheiden van je zelf zul je weer terug vinden in je tweelingstraal.

 

                                                                                *****

VORIGE LEVENS karma onafgemaakte processen van jouw en je zielengroep.

Herken de rode draad in je leven deze rode draad van lessen /karma ze komen telkens weer  terug op je pad. Gaande weg in ons leven gaan we die rode draad herkennen wat vinden we moeilijk wat is de struggle in ons leven. Het is van belang om te leren omgaan met deze moeilijkheden duw ze niet weg maar ga het proces aan.

Je hebt overwonnen en je voelt de verandering om je heen er kunnen zich nu situatie voordoen die jouw op weg helpen naar verlichting spirituele groei. Tijdens dit proces krijg je ondersteuning van je gidsen geef je over.

Laat je denken je ratio eens wat vaker los. En voel de verandering je geeft dan ruimte aan het proces wat zich in jouw wil voltooien ,de essentie van wie jij bent.

De rode draad in jouw leven kan ook zijn dat gene wat je aantrekt wat je leuk vind om te doen  waar je een passie voor hebt dat is dan een zielsopdracht .

 

                                                                              *****

 

LESMIDDAG MEDIUMSCHAP  IEDERE 3 ZATERDAG en 1e ZONDAG  VAN DE MAAND 2019

ZIE AGENDA/lesdagen

 

HOOG SENSITIVE /Spiritueel  bezoek dan de lesmiddagen iedere 3e zaterdag en 1e zondag van de maand.

Ontdek jouw spiritualiteit het was er altijd al maar wil nu gehoord worden , krijg je triggers van uit het verleden ga je door een moeilijke fase op dit moment.

En heb je nog zoveel vragen die nog onbeantwoord zijn gebleven en maak je bijzondere spirituele ervaringen mee voel jij je gewoon anders.. en wil je antwoord op je vragen.

Dan kan ik je helpen, met mijn ervaringen deze deel ik graag met je ik hanteer tijdens deze lessen de Engelse methodiek van uit het Arthur findley college te Stansted Engeland.

Wanner we ons bewust worden van de signalen om ons heen  gaan we begrijpen wat die signalen ons willen vertellen.

Komen we dichter bij ons zelf en begrijpen we hoe onze spirituele gidsen ons willen leiden.

 

 

                                                   *****

DE HOSPICE IN ZWOLLE  om de laatste dagen van het leven te kunnen doorbrengen in rust en vertrouwen. Een fijne plek waar mensen verzorgt worden met alle liefde. En kwaliteit staat voor alles , de vrijwillgers en het aansturende team zorgen er voor dat het aan niets ontbreekt. Ik werk als vrijwilliger /medium in de hospice en wanneer een client behoefte heeft aan een spiritueel gesprek dan praten we over het leven en het leven na dit leven . En als aan het einde van het gesprek de patient weer gerustgesteld is en er is weer vertrouwen voor de toekomst. En wanneer ik een glimlach ervaar dan ga ik weer tevreden naar huis.

Er zijn inmiddels namen doorgekomen van uit de spirituele wereld en persoonlijke bewijzen van mensen die zijn overleden in de hospice.

 

 

Sorteren op:

 • -
 • Nieuwste
 • Oudste
 • Naam A-Z
 • Naam Z-A

Laden...

Het plan van de ziel

Hoe kinderen opgroeien in de hemel.

Lees meer

De Aura

De Aura is een energie veld

Lees meer
Archief
 • An Nijland

  An Nijland

  Fijn u te mogen begroeten op mijn persoonlijke pagina op de website van Enigma. Als kind had ik paranormale ervaringen maar...

  Lees meer